Over ons

In de geschiedenis stellen we telkens opnieuw vast dat vastgoed de ultieme waarde is en de basis voor alle rijkdom. Het heeft intrinsieke en blijvende waarde die veel groter is dan cash geld, aandelen of goud.

Bedrijven kunnen bankroet gaan en verdwijnen, geld is een stukje papier dat absoluut vertrouwen in de staat vertegenwoordigt, goud is enkel een blinkend metaal zonder veel praktische gebruikswaarde. Grond is zonder twijfel het meest waardevolle materiële bezit op aarde.

Onderneming

De firma werd opgericht in november 2006 als een Luxemburgse financiële holding en draagt de naam "Global Invest Luxembourg SA". De holding groepeert de aandelen van de nationale firma's die het eigenlijke vastgoed in eigendom hebben.

De firma is ondertussen één van de grootste vastgoedinvesteerders van Europa geworden, met meer dan 6 miljoen m2 gronden en gebouwen in portefeuille.

Wij zijn gespecialiseerd in thema-projecten van topniveau:

  • Golf resorts
  • Waterkant residenties
  • Private woonparken
  • Ecologische resorts
  • Serviceflats voor senioren

Mensen

Ons team is ervaren in project-ontwikkeling, projectplanning en vastgoedtransacties en is samengesteld uit hoog-gekwalificeerde professionelen zoals juristen, fiscalisten, urbanisten en architecten.

Voorzitter raad van bestuur
Ivan Van Lommen, België

Financieel departement
Coficom Trust S.à r.l., Luxemburg
Nicholas Martin
+352 26 80 46 96 22

Urbanisten en architecten

Juridische afdeling
Martínez-Echevarría Abogados, Spanje
Dr. Erning & Dr. Hüsken, Duitsland
Kancelaria Radcy Prawnego Alicja Natkaniec, Polen

Urbanisten en architecten
Halbtuch Architekten, Duitsland
Lambertz und Kuhnen, Duitsland
Biuro Urbanistyczne arch. Maria Czerniak, Polen